Träningsprogram

Träningsprogram för 10km!

Är du redo att ta dig an utmaningen att springa 10 kilometer? Våra specialdesignade träningsprogram för 10km är här för att hjälpa dig att nå dina mål, oavsett om du är nybörjare eller en erfaren löpare som siktar på att krossa ditt personbästa. Med ett omfattande utbud av träningsplaner, skapade för att passa just din nuvarande nivå och dina ambitioner, är vi din ultimata partner på vägen mot framgång på säsongens millopp.

Våra 10km träningsprogram är noggrant utformade av elitcoacher med en bakgrund av att både springa själva, liksom att coacha löpare till framgångar på både tävlingar och i livet som löpare överlag. Genom att kombinera vetenskapligt baserade träningsmetoder med anpassning för din nuvarande nivå, erbjuder vi en träningsupplevelse som inte bara förbättrar din löpkapacitet, utan också din uthållighet och på sikt din snabbhet.

Varje träningsplan är uppbyggd med tydliga, stegvisa instruktioner som tar dig från grundläggande konditionsträning till specifika intervallpass och långdistanslöpningar, allt med målet att förbereda dig för att springa 10km på din bästa tid.

Oavsett om ditt mål är att slutföra ditt första 10km lopp, eller om du vill finslipa din teknik och ditt tempo för att uppnå nya personliga rekord, har vi de verktyg och den expertis du behöver. Så ta steget idag och börja din resa mot 10km på rekordtid med våra expertdesignade träningsprogram. Med rätt förberedelser kan du uppnå mer än du någonsin trott var möjligt. Låt oss hjälpa dig att låsa upp din fulla potential och korsa mållinjen med ett leende på läpparna.


Alla träningsprogram för 10km
 • Milen sub 40

  12 veckor

  5 pass i veckan

  10km

  Börjar du idag är du klar

  Skapat av Victor Urquhart Smångs

 • Milen sub 45

  12 veckor

  4 pass i veckan

  10km

  Börjar du idag är du klar

  Skapat av Victor Urquhart Smångs

 • Milen sub 50

  12 veckor

  3 pass i veckan

  10km

  Börjar du idag är du klar

  Skapat av Victor Urquhart Smångs