Skapa ett gratis konto på Löpning.se för att planera din säsong. Registrera dig här!

Träningsprogram

Träningsprogram för maraton!

Välkommen till din ultimata guide för maratonträning online! Letar du efter ett träningsprogram för maraton som tar dig från start till mållinje? Vi har det du behöver. Vårt utbud av maratonträningsprogram täcker allt – från nybörjarplaner för din första mara till avancerade strategier för att springa på tider under 3:20. Upptäck hur du kan förbereda dig bäst med våra specialanpassade löparprogram, skapade av några av landets främsta löpcoacher.

Våra maratonträningsplaner är framtagna av coacher med imponerande meriter från internationella mästerskap som OS och VM. Dessa experter har kombinerat sin omfattande erfarenhet med de senaste träningsvetenskaperna för att utforma effektiva, anpassade träningsprogram för maratonlöpare på alla nivåer. Oavsett om du är en entusiastisk nybörjare eller en erfaren maratonlöpare med specifika tidsmål, erbjuder vi guidning och stöd genom varje steg i din träningsresa.

Knyt på dig löparskorna och gör dig redo att uppnå dina maratonmål med vårt expertteam. Med våra coachers expertis och våra skräddarsydda träningsprogram, är du ett steg närmare att uppnå din fulla potential och ta din löpning till nästa nivå. Starta din maratonträningsresa med oss idag och se hur långt du kan gå!


Alla träningsprogram för maraton
 • Maraton sub 3:20

  12 veckor

  5 pass i veckan

  Maraton

  Börjar du idag är du klar

  Skapat av Coach Ahlsén

 • Maraton sub 3:40

  12 veckor

  4 pass i veckan

  Maraton

  Börjar du idag är du klar

  Skapat av Coach Ahlsén

 • Maraton sub 4:00

  12 veckor

  3 pass i veckan

  Maraton

  Du är klar

  Skapat av Coach Ahlsén

  Programmet släpps snart...