Skapa ett gratis konto på Löpning.se för att planera din säsong. Registrera dig här!

Introduktion

Om Löpning.se

Vår mission:

Löpning.se, drivet av Audience Growth AB, syftar till att vara Sveriges ledande resurs för löpare på alla nivåer. Vårt mål är att erbjuda lättillgänglig information, inspirerande innehåll och professionella träningsprogram för att hjälpa löpare att uppnå sina personliga mål.

Vår historia och bakgrund:

Löpning.se grundades av Jimmie Johansson, en passionerad löpare och webbutvecklare. Ursprungligen startades Audience Growth AB med en affärsidé om att förse idrottsföreningar med ett biljettsystem som inte bara sålde biljetter utan också hjälpte till att locka tillbaka tillfälliga åskådare till kommande matcher. Denna expertis har utvidgats till att omfatta löptävlingar, där vi nu erbjuder tjänster för försäljning av startplatser samt verktyg för att återengagera tidigare deltagare.

Vår expertis och tjänster:

Vår tekniska plattform stödjer löpare och arrangörer av löptävlingar genom att erbjuda möjligheten att planera säsonger och köpa startplatser. Vi tillhandahåller också arrangörerna med värdefull data om deltagarnas intresse, vilket gör det möjligt för dem att effektivt marknadsföra sina evenemang och engagera löpare över tid. Vårt team består av erfarna löpare, tränare, och hälsoexperter som alla bidrar till en trovärdig och omfattande innehållsutveckling.

Våra mål:

Det är vår vision att Löpning.se ska bli en omfattande portal för alla löpintresserade. Genom att kontinuerligt förbättra och utöka våra tjänster, inklusive partnerskap med branschledare som Victor Urquhart Smångs, strävar vi efter att erbjuda den mest heltäckande och tillgängliga informationen om löpning online.

Kontakta oss:

För mer information, följ oss på Instagram eller Facebook. Du kan också nå oss via e-post på info@löpning.se.